Het nieuwe ‘Volkswagen busje’ heeft een futuristische look en veel comfort!

Bron: www.gewoonvoorhem.nl

Iedereen kent de T1 van Volkswagen wel en deze bus spreekt dan ook tot de verbeelding. Het is vast wel een keer door je hoofd geschoten om samen met je maten een road-trip door Europa te maken met zo’n Volkswagen bus. Het kan binnenkort met de nieuwe Volkswagen T1. Het Duitse automerk gaat de T1 namelijk weer produceren, maar dan wel in een nieuw jasje. Of de nieuwe versie van de T1 beter is dan de oude? Oordeel zelf maar.

Iconisch

De baas van Volkswagen, Herbert Diess heeft op de Motor Show van Geneve bevestigd dat de Volkswagen T1 opnieuw in productie zal gaan. Dit omdat iconische auto’s het merk dragen en iconisch, dat is de T1 zeker. De nieuwe versie van de T1 gaat er wel iets anders uitzien. Het model is namelijk helemaal aangepast aan de wensen van vandaag en dat betekent ook dat de bus elektrisch zal gaan rijden.

Volgens Volkswagen designer Oliver Stefani is de nieuwe uitgave bedoeld om het leven makkelijker te maken. De nieuwe T1 is dan ook behoorlijk ruim en uitermate geschikt voor een trip met vrienden. Of de nieuwe T1 evenveel karakter heeft als de originele uitgave is aan jou, maar er is in ieder geval genoeg ruimte voor je surfplank. Hieronder een kleine impressie.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*