Dit is hoe een elektrische Mini eruit zou kunnen zien

Door: Bob Kroese                  www.autokopen.nl

Benieuwd hoe een elektrisch aangedreven Mini eruit zou kunnen zien? Mini lost een schot voor de boeg met de Electric Concept.

In 2019 komt Mini met zijn eerste volledig elektrisch aangedreven model op de markt. Het is al bekend dat deze auto de ‘originele’ driedeurs Mini als basis heeft, maar Mini zou Mini niet zijn als er niet iets speciaals van wordt gemaakt. Hoe dat eruit zou kunnen zien, toont het merk nu met de Mini Electric Concept.

De Electric Concept heeft een dichte grille, aerodynamische bumpers en side skirts en afwijkende koplampen en achterlichten. Die laatste zijn geïnspireerd op de patronen van de Britse vlag. De bijzondere wielen hebben een asymmetrisch ontwerp en de accentkleur Striking Yellow kleedt het studiemodel mooi af.

Hoe zit het met de specificaties dan? Actieradius, vermogen, oplaadtijd en meer van dat soort belangrijke informatie? Daarover maakt Mini nog niets bekend, de Electric Concept is puur een showcar.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*