Hebben! Vintage Electric Scrambler: 65 km/u rondscheuren op elektrische fiets

Door: Noah Korevaar              www.want.nl

Elektrische fietsen zijn niet alleen bestemd voor bejaarden. Sterker nog, er zijn steeds meer bedrijfjes die spectaculaire exemplaren weten af te leveren. Neem bijvoorbeeld de Vintage Electric Scrambler. Vintage Electric heeft met deze elektrische fiets een echte nekkendraaier afgeleverd.

Vintage Electric Scrambler: elektrische fiets doet nekken draaien

In de druk ontwikkelende markt voor e-bikes lijkt het steeds moeilijker om op te vallen. De mannen van Vintage Electric hebben er geen moeite mee. De in Californië gestationeerde fabrikant combineert een vintage uiterlijk met moderne technologieën.

Hoewel ‘ie vrij prijzig is, is het wel zo’n beetje de tofste elektrische fiets die je gaat vinden. In het hart van de bike huist een 702 watt lithium batterij, dat goed is voor een maximale afstand van 56 kilometer. Niet slecht!

In de Race Mode kun je snelheden maken tot 65 km/u, terwijl je in Street Mode met ongeveer 20 km/u cruist.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*