VIDEO-Geniaal: offroaden met een elektrische skateboard

Bron: www.gewoonvoorhem.nl

De makers van dit meesterwerk hebben hun droom werkelijkheid gemaakt. Het creëren van een elektrisch skateboard, wat simpelweg overal tegen bestand is. Met het BajaBoard kun je easy van een berg afscheuren zonder op je bek te gaan.

BajaBoard

BajaBoard is de perfecte combinatie tussen ATV en een snowboard. Het board is zowel verkrijgbaar met een 600Wh en een 900Wh batterij. Hoe dan ook kun je er rustig 50 kilometer mee boarden, dus weet je dat je halverwege je tour niet zonder batterij komt te zitten. De grote 10 inch pneumatic banden met onafhankelijke vierwielaandrijving zorgen ervoor dat dit skateboard ruig terrein aan kan. Scheuren over grindpaden, modderpoelen en het strand zijn geen probleem voor dit monster.

Bovendien kun je realtime feedback krijgen over je snelheid, batterij percentage en bandenspanning. De afstandsbediening komt met LCD scherm, voorziet je van alle statistieken die je maar kunt bedenken. Het BajaBoard is zelfs voorzien van LED koplampen en achterlichten zodat jij ook ’s avonds je weg naar huis weet te vinden. Interesse en flink wat geld over? Dan kun je hem hier aanschaffen voor $3.000.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*