TRANSBOARD Opvouwbare elektrische driewielige scooter Mercane nu Bij MOVE verkrijgbaar

Aankondiging van de Transboard: ’s werelds meest geavanceerde driewielige elektrische scooter. Leuk, snel en gemakkelijk te manoeuvreren, de Transboard cruises met snelheden tot 22 mph voor een comfortabele, veilige rit in zowel stedelijke als landelijke omgevingen. De Transboard combineert strakke, sexy lijnen met de nieuwste technologie en beschikt over een handig klapsysteem met één druk op de knop voor wanneer je rit klaar is. Waar ga je heen met je Transboard?

 

Transboard is perfect voor werk, spel of waar je maar wilt om snel en in stijl te komen:

Ontwerp – Glad, slank en absoluut stijlvol, de Transboard combineert functie met comfort verpakt in een prachtige moderne esthetiek.
Prestaties – Een snelle, soepele rit, de Transboard cruises met snelheden tot 22 mijl per uur en neemt hoeken met gemak.
Technologie – De Transboard is toonaangevend op het gebied van scootmobieltechnologie, wat zorgt voor een comfortabelere en veiligere rit in een stedelijke of landelijke omgeving.

Niet je gewone scooter, Transboard is zelfbalancerend, waardoor iedereen het gemakkelijk kan gebruiken – zelfs als je voor het eerst op een scooter bent. Er zijn geen ingewikkelde instructies of speciaal onderwijs nodig. Gewoon rijden en genieten!

Transboard behoudt uitstekende loopstabiliteit en is comfortabel om te rijden. Bovendien biedt deze geweldige scooter altijd de beste rijprestaties door de krachtige 500 W BLDC HUB-motor met een krachtig koppel en topsnelheden van 22 mijl per uur.
Met het eenvoudige opklappende systeem met één druk op de knop van Transboard kan de scooter gemakkelijk achter u worden getrokken, net als handbagage. Het maakt het ook kleiner voor opslag.

Transboard is zoveel meer dan een veilige en stijlvolle manier om te rijden. Transboard levert ook op prestaties.

Topsnelheid van 22 MPH
Gaat tot 25 mijl op een enkele oplaadbeurt van 6 uur
Waarom rijden of de bus nemen om te werken in tergend langzaam verkeer wanneer u uw woon-werkverkeer leuk en snel kunt maken met Transboard?

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*