Deze elektrische auto kun je sneller opladen dan een gewone auto vullen met brandstof!!!

Het grootste probleem van elektrische auto’s zijn twee dingen – een klein bereik en een lange oplaadtijd van de batterij. Fisker EMotion heeft deze nadelen – u kunt het binnen een minuut opladen en vervolgens meer dan 640 kilometer rijden.

Of we het nu leuk vinden of niet, in een tiental jaar zal het autolandschap van onze straten er heel anders uitzien dan het nu is – het zal worden gedomineerd door hybride en elektrische auto’s. Echter, voordat dit gebeurt, hebben hun producenten te maken met één, tamelijk belangrijk obstakel: mensen ervan te overtuigen dat het gebruik van “elektriciens” net zo weinig problemen zal opleveren als bij auto’s met een interne verbranding.

 

En het lijkt erop dat de ingenieurs van Fisker erin geslaagd zijn om een serieus argument in deze kwestie te creëren. Op de vakbeurs CES 2018, die plaatsvond in Las Vegas, presenteerden ze het model van Emotion, dat al lang werd aangekondigd. Enige tijd geleden zei Henrik Fisker dat het zijn ambitie is om een elektrische auto te creëren die iedereen zou willen rijden. Is het gelukt? Wel, de auto ziet er zeker interessant uit.

De sportieve look is niets verrassends, maar hetzelfde kan niet gezegd worden over de deur, die opent met de applicatie op de smartphone. Vier deuren die zich openen zijn iets dat we nog nooit eerder hebben gezien. Wat betreft de maximale snelheid, is het ongeveer 260 km / h.

 

Fabrikanten moeten echt zeker zijn van de batterijen die in de auto worden gebruikt, omdat er binnenin verschillende oplossingen zijn die de accu’s ontladen, waaronder vier oplaadpunten en een optionele 27-inch tv voor achterpassagiers.

Begin van de massaproductie staat gepland voor 2019. De basisversie van Fiskera EMotion kost 129 duizend PLN, of meer dan PLN 430 duizend.

 

 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*