Autowereld stort zich in 2018 massaal op elektrisch rijden

Een goed begin…

In 2050 moet de CO2-uitstoot met zo’n 80 tot 90 procent zijn teruggedrongen van de EU. Nederlandse ondernemers zijn massaal aan het anticiperen op deze en andere wetgeving omtrent nieuwe uitstoot normen: de autowereld stort zich in 2018 massaal op elektrisch rijden. Veelbelovende nieuwkomer: de Nissan e-NV200.

Eerste stappen

Veel gemeenten en nutsbedrijven zetten al de stap naar elektrisch vervoer. Ook busbedrijven rijden tegenwoordig niet meer standaard op benzine, maar op aardgas.

Elektrisch leasen

Ondernemers wisten in de afgelopen jaren natuurlijk al de weg naar de hybride- en elektrische auto te vinden. Helaas waren de afgelopen jaren de hybrides minder zuinig dan van te voren gedacht.

Nissan

Wilt u als ondernemer echt helemaal over op elektrisch? Dan heeft bijvoorbeeld Nissan de Nissan Leaf (personenauto) en de e-NV200. Die laatste is de eerste volledig elektrische bedrijfswagen. De e-NV200 heeft een actieradius van 280 kilometer (volgens de standaardtestrit die gebruikt wordt bij de typegoedkeuring van voertuigen, de NEDC) en er passen twee europallets in.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*