Tesla T1 Elektrische raceauto

Dit is mijn persoonlijke versie van het TESLA T1-project, oorspronkelijk gedaan in teamwork voor de Michelin Design Challenge 2017. Ik heb deze versie gemaakt voor de persoonlijke portefeuille van het laatste jaar, waarin ik extra inhoud, nieuwe renders, persoonlijke schetsen en moodboards toevoeg tijdens het project. De bedoeling was om het te integreren in een gemeenschappelijk en persoonlijk taal-DNA voor ieders portfolio.

Tesla T1 – Michelin Design Challenge 2017
De mythische lemansrace in 2030 brengt een nieuwe elektrische concurrent, de Tesla T1, met technologie op basis van windvoordelen om energie en meer acceleratie te verdienen.

De Tesla T1 werd gevormd door een geïnspireerde groep van vijf studenten voor transportontwerp van IED Barcelona om een ​​doel te bereiken dat we allemaal gemeen hadden: onze ambitie om veel meer te ontwikkelen dan alleen een raceauto en problemen op te lossen voor transportontwerp.

Het team verwijderde deelnemers met verschillende multiculturele waarden over de hele wereld, waardoor onze perceptie van hoe de toekomstige racecompetitie eruit zou kunnen zien in dit zes weken durende project zou toenemen. We zijn er trots op de T1 aan te kondigen als een weerspiegeling van onze visie op wat zou kunnen worden beschouwd als de “Future of Le Mans”. Het ontwikkelen van nieuwe Michelin-technologieën om verdere oplossingen te bieden om de toekomstige energie-efficiëntie en hoge prestatieniveaus te verbeteren.

Ons project bestaat uit een vrijstaand wiel, strikt gebaseerd op het Gorlov windturbineconcept. Het elektronische systeem werd opgenomen in het wielconcept om te voorzien in een onafhankelijke luchtzuigturbine, in elk van de vier wielen, die de lucht door kanalen kanaliseert in de vijfde en grootste turbine bij de achterstaart. Het weer tevoorschijn halen, de heilige graal van hernieuwbare energie creëren, met meer versnelling meer kracht.

 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*