GOOGLE MAPS TOONT NU OOK OPLAADPUNTEN VOOR ELEKTRISCHE AUTO’S Handige toevoeging!

 

Google Maps heeft een belangrijke update doorgevoerd voor eigenaren van elektrische auto’s. In Google Maps zijn nu ook oplaadpunten te vinden.

Zoekopdracht

Een snelle zoekopdracht zoals ‘ev charging’ of ‘EV charging stations’ binnen de app van Google Maps is volgens Andrew Foster, Group Product Manager Google Maps, voldoende om oplaadpunten en oplaadstations in de buurt te vinden.

Laadmogelijkheden

Om snel te kunnen beslissen naar welk oplaadpunt er gereden worden, toont Google Maps informatie over het bedrijf waar het station zich bevindt, de beschikbare soorten laadmogelijkheden, laadsnelheden en het aantal oplaadpunten. Je ziet ook informatie over het station, zoals foto’s, beoordelingen, recensies en vragen.

Oplaadpunten van diverse instanties

Google Maps toont oplaadpunten van diverse instanties. In de Verenigde Staten staat het om oplaadpunten van SemaConnect, EVgo en Blink, in het Verenigd Koninkrijk van Chargemaster en Pod Point, in Australië en Nieuw-Zeeland van Chargefox en wereldwijd alle superchargers van Tesla en oplaadpunten van Chargepoint.

Gebruikmaken van de mogelijkheid om te zoeken naar laadpalen voor elektrische voertuigen? Update dan even de Android en iOS app.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*