FORD MUSTANG MACH-E HEEFT AL 1500 RESERVERINGEN IN NEDERLAND

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v90), quality = 82

De Ford Mustang Mach-E heeft menig hart sneller doen kloppen. Dit blijkt wel uit het aantal reserveringen die inmiddels in Nederland zijn genoteerd. Volgens de importeur zijn er ruim 1500 exemplaren gereserveerd. Opmerkelijk genoeg kiezen de meeste Nederlanders voor het grootste accupakket wat beschikbaar is voor de Mustang Mach-E.

MUSTANG MACH-E FIRST EDITION

Het is duidelijk dat de nieuwe Mustang Mach-E al een bescheiden succes kan vieren. Ruim 1500 Nederlanders hebben besloten om een reservering te plaatsen en € 1.000,= te betalen om op deze lijst terecht te komen. Speciaal voor deze martkintroductie had Ford de exclusieve First Edition in de prijslijst opgenomen. Inmiddels zijn alle 450 exemplaren van deze First Edition vergeven.

De First Edition was extra aantrekkelijk geprijsd en goed uitgerust. Zo wordt dit model standaard geleverd met vierwielaandrijving. Ondanks de extra aantrekkelijke prijs was het voor Jan Modaal nog steeds een stevige prijs. Het absolute topmodel kent een adviesprijs van € 70.940,=. In ruil hiervoor krijg je dan wel de beschikking over een 98,8 kWh accupakket waarmee een actieradius behaalt kan worden van 540 kilometer.

OVERIGE RESERVERINGEN

Volgens Ford ligt bij het overgrote deel toch de keuze op de versie met enkel achterwielaandrijving. Ondanks hetzelfde 98,8 kWh accupakket kan hiermee ongeveer 60 kilometer verder mee gereden worden. Deze versie is in de prijslijst opgenomen voor een adviesprijs van € 58.075,=.

Zoals eerder gezegd lijkt de voorkeur sterk te liggen op het grotere accupakket. De Mustang Mach-E is echter ook beschikbaar met een kleiner accupakket. Je krijgt dan een accupakket van 75,7 kWh waarmee je 450 kilometer ver mee moet komen. Dit model is in de prijslijst opgenomen voor € 49.925,=.

Uit alle online reservering blijkt dat de kleuren Shadow Black en Carbonized Grey veruit het meest gekozen zijn. Deze kleuren komen bij vrijwel elk model weer naar voren als meest gekozen kleur bij de samengestelde Mustang Mach-E.

EIND 2020

Alle 1500 Nederlanders zullen nog even geduld moeten hebben. De Mustang Mach-E zal op zijn vroegst eind dit jaar werkelijk in Nederland leverbaar worden. Daarnaast kun je online nog steeds een reservering plaatsen voor deze volledig elektrische Ford. Het is onduidelijk of alle gereserveerde modellen dit jaar nog uitgeleverd zullen worden. Hier kon de importeur helaas nog geen uitspraak over doen.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*