Retro elektrische fiets doet de grens tussen fiets en motor vervagen

Je hebt elektrische fietsen in allerlei soorten en maten. Je kunt denken aan stijlvolle e-bikes waarmee je in stijl de urban jungle trotseert of elektrische fietsen waarmee je zelfs op het strand uit de voeten kunt. Een knappe snelheidsduivel als deze retro elektrische fiets kom je echter niet snel tegen!

De Vintage Electric Scrambler is een prachtig snelheidsmonster

Het zal niet lang gaan duren voordat je ook een helm op moet en een rijbewijs moet hebben voor de e-bike. Dat denken wij in ieder geval. Want waar de Vintage Electric Scrambler een plaatje is, is-ie ook een snelheidsmonster. De tweewieler, die een 702 watt lithium-accu kent, kan namelijk in de racemodus 58 kilometer per uur rijden. Daarmee ben je zelfs sommige scooters de baas.

De retro elektrische fiets is niet enkel een snelheidsduivel

Het apparaat rijdt in de normale modus maximaal 32 kilometer per uur. Ook dat is niet bepaald sloom te noemen. Met een volle accu kan-ie 35 kilometer afleggen. Daarmee kom je vast en zeker op je eindbestemming aan. Laden duurt overigens twee uur, dus dat valt ook wel te overzien.

Met het retro ontwerp is het totaalplaatje compleet. Maar we moeten je ook teleurstellen. De fiets is namelijk niet goedkoop. Je moet namelijk een kleine 6300 euro voor het apparaat neerleggen. Kijk, een goede fiets is goud geld waard, dat zeker. Echter moet je je natuurlijk wel even goed afvragen of je een dergelijk bedrag voor deze elektrische fiets wilt betalen. Ben jij diegene die de blits wil stelen op een unieke fiets? Dan is de Vintage Electric Scrambler jouw nieuwe beste vriend. Let jij echter op de kleintjes en wil je het meeste waar voor je geld? Dan is een ander apparaat misschien de betere keuze. Ach, de keuze is aan jou. En o ja, wel een helm dragen hè!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*