Peugeot komt met elektrische step

Een bijzondere tweewieler om mee te nemen in de auto.

De e-Kick moet je maatje worden voor korte afstanden in de stad. De elektrische tweewieler is in te klappen en past in de kofferbak van de nieuwe Peugeot 3008. De e-Kick heeft een actieradius van slechts 12 kilometer en de topsenlheid bedraagt 25 km/u.

De 3008 beschikt over een speciaal docking station voor de e-Kick. Hierdoor kun je de step middels een 12v aansluiting opladen tijdens een autorit. Net als bij sommige hybrides en elektrische auto’s regenereert de e-Kick energie door te remmen. Het duurt ongeveer een uurtje om de gadget volledig op te laden. De 8,5 kg zware e-Kick is met de aanschaf van een nieuwe 3008 te verkrijgen. Het gaat hier om een bijbetaling van meer dan 1000 euro.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*