De opmars van de overdekte E-Trike. De MOVE VIGOROUS 1500 Watt

De MOVE Vigorous 1500 |  Alle kleuren weer op voorraad vanaf 9 Februari.

De verkopen van de Vigorous 1500 gingen boven alle verwachtingen. bijna alle kleuren waren uitverkocht. Vooral de rode en de lichte blauwe waren zeer geliefd. De komende week zijn ze weer leverbaar. Wees er snel bij want de volgende productie serie is pas eind maart. Wrappen is ook mogelijk naar alle gewenste kleuren. De basis wraps kosten € 400 en een full Color wrap met uitvoering naar wens kost € 900. Nu zijn er aanbiedingen bij diverse wrappers door het land van de Red Bull uitvoering, Louis Vuton, Gucci en Army look. Voor uw eigen huisstijl kleuren met uw logo kunt u een offerte aanvragen. Stuur uw logo en huisstijl kleuren naar info@move-nl.com waarna wij een computer foto terugsturen. Voor bedrijven varieert de prijs voor het wrappen tussen € 400 en € 900. Maar u heeft recht van aftrek van de BTW 21% – MIA 13,5% – Vamil 75% afschrijven in het eerste jaar. Ook mogen de kosten van het wrappen daarin meegenomen worden.

AANPASSINGEN:

De Vigorous 1500 is te berijden zonder het gebruik van uw voeten.

Vrijwel alle aanpassingen doen we in eigen huis. We kunnen de Vigorous 1500 aanpassen zodat ie slechts met een hand te besturen is. Zowel rechts als links. Vraag ons naar de mogelijkheden via info@move-nl.com

Voor de specificaties van de Vigorous 1500 klikt u hier

Voor de aanvraag van de brochure gelieve een e-mail te sturen naar info@move-nl.com met de volgende tekst:

Ik wil graag de brochure ontvangen van de Vigorous 1500.

6 Reacties

  1. Hallo,Ik wil graag weten wat ie kost in Nederland en waar valt ie onder in Nederland .De canta mag b.v. Overal op de stoep in Amsterdam,de brommobiel moet je weer een parkeervergunning voor hebben en mag weer niet op de stoep staan hij lijkt op een uitvergrote scootmobiel maar dat is ie ook niet.Graag wacht ik u antwoord af.

    • De MOVE Vigorous is goedgekeurd voor de Belgische wegen zowel als A-Klasse en als B-Klasse. Dus voor de snelheid van 45 km/h alwaar een bromfiets rijbewijs voor vereist is. En als A-Klasse tot 25 km/h. Daar is geen rijbewijs voor vereist. Financieren en een vorm van Private Lease is ook mogelijk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*