Volkswagen en Eneco introduceren laadabonnement voor EV’s

Volkswagen en Eneco bieden samen een nieuw laadabonnement aan, speciaal voor eigenaren van een Volkswagen e-Golf. Consumenten kunnen onbeperkt groene stroom afnemen bij alle (snel)laadpunten van Nederland, voor een vast bedrag per maand.

Dat meldt Volkswagen in een persbericht.

Elektrisch rijden

Het zogeheten HollanseWind-laadabonnement van Volkswagen en Enenco, biedt zeven verschillende bundels, gebaseerd op het geschatte aantal te rijden kilometers per jaar. Zo kost een bundel van 10.000 kilometer € 35 per maand. Een bundel van 30.000 kilometer kost € 105 per maand.

“Een belangrijk voordeel van deze bundels is dat de energiekosten vooraf duidelijk zijn”, stelt Volkswagen in het persbericht. “Dat betekent geen verrassingen achteraf, ook al omdat je door het vaste maandbedrag niet meer wordt geconfronteerd met (start)tarieven die per aanbieder variëren.”

Volgens Volkswagen brengt het abonnement grote financiële voordelen met zich mee. In vergelijking met de brandstofkosten van een Volkswagen Golf op benzine, vallen de brandstofkosten van een e-Golf met dit laadabonnement 50 procent lager uit.

e-Golf

Volkswagen bracht eind vorig jaar een vernieuwde versie van de e-Golf op de markt. De vernieuwde versie van de elektrische auto is uitgerust met een groter accupakket, resulterend in een verhoogde actieradius van maximaal 300 kilometer.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*