Deze futuristische E-Bikes zijn volgens Johammer de toekomst!

Johann Hammerschmid

Jarenlang is er geen dynamiek geweest tussen huizen en elektrische voertuigen. Nadat engineer Johann Hammerschmid de situatie had geanalyseerd vond hij dat het tijd was voor verandering. Hammerschmid startte vervolgens een bedrijf genaamd Johammer e-mobility GmbH. Hij begon met het ontwerpen van elektrische motoren die een afstand van bijna 300km aflegt zonder extra op te laden en haalt daarnaast een snelheid van 120km/u.

The Bike

De body van The Johammer J1 Elektric Motorcycle bestaat uit aluminium en heeft een design dat een custom lithium batterij huist. Daarnaast zorgen andere componenten ervoor dat eigenaren van de bike kunnen genieten van perfect gewicht, stabiliteit en functie. De brute bikes zijn nog niet wereldwijd verkrijgbaar, hiervoor is het bedrijf nog opzoek naar investeerders. Wanneer die er zijn, komen er meer motors op de weg en kan er worden geïnvesteerd in het ontwerpen van nieuwe modellen met meer kracht en opslag capaciteit.

 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*