VIDEO-Deze e-bike haalt 180 km op een volle accu

Door: Remco Hayes                  www.bright.nl

Op de fiets van de Randstad naar België of Duitsland? Het wordt een ontspannen tochtje met deze nieuwe e-bike.

Met een opgeladen accu kun je op de Grunner E-Bike volgens de makers een afstand afleggen van 180 kilometer. Die afstand haal je in de eco-modus, waarbij de fiets een maximumsnelheid van 25 km/u heeft. In de ‘power-modus’ gaat de e-bike maximaal 50 km/u en moet hij na 100 kilometer weer aan de oplader. In de power-modus moet je volgens de nieuwe regels een helm op en tussen de auto’s op de rijbaan fietsen.

Op het stuur zit een 7-inch touchscreen voor het bedienen van allerlei instellingen, zoals het schakelen tussen de twee modi en het kiezen van een lagere maximumsnelheid. De Grunner E-bike heeft een fors prijskaartje. Hij is te pre-orderen voor 4000 euro en wordt in het derde kwartaal geleverd.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*