Elektrisch volgeladen Mitsubishi Emirai 4

Bron: autovandaag.nl

Uiteraard schotelt ook Mitsubishi ons de volgende week op de Tokyo Motor Show het nodige vooruitstrevende nieuws voor. Deze Emirai 4 bijvoorbeeld.

De Emirai 4 is een ontwikkeling van Mitsubishi Electric. De open tweezitter functioneert volledig elektrisch en kan autonoom rijden, terwijl natuurlijk alle connected functies aanwezig zijn. Alle elektronica is erop gericht om ongevallen te voorkomen.

Slecht weer

Op de head-up display wordt onder meer gebruik gemaakt van hoogaccurate augmented reality in 3D. Zelfs in slecht weer en onder beperkte zichtomstandigheden loodst de auto zijn passagiers veilig naar hun bestemming.

Camera’s

Ook beschikt de Emirai 4 over een programmeerbare knop waarmee voor de bestuurder belangrijke functies worden bediend. Daarmee kan de centrale console eenvoudiger worden ingedeeld. Spiegels heeft de Mitsubishi niet, alles rondom de auto wordt met camera’s en beeldschermen in de gaten gehouden.

Deur

Als een deur wordt geopend, geeft de auto dat met lichtsignalen door aan de omgeving zodat andere weggebruikers daarop zijn voorbereid. En wij altijd maar denken dat je pas de deur mag openen als er geen verkeer aankomt.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*