Tesla opent Supercharger in Antwerpen

Lekker de Tesla snelladen is vanaf nu ook mogelijk in Antwerpen.

De volgende, nieuwe Supercharger-locatie is een feit. De berichten volgen elkaar in rap tempo op. Alleen maar goed nieuws natuurlijk, want de vele Tesla’s die in Nederland én België worden verkocht moeten ergens hun stroom vandaan krijgen. Dat kan ook in Antwerpen, aan de Luithagen-Haven 6. Deze locatie is aan de noordkant van ’t Stad, vlakbij Antwerpen Luchtbal.

De Superchargers zijn te vinden bij het knooppunt Antwerpen-Noord waar de A12 (richting Bergen op Zoom) en E19 (richting Breda) samenkomen. De 10 oplaadpunten staan in een wat non-descript deel van het havengebied. Met loodsen, een paar etablissementen en een enkel hotel. Koffie, thee, versnaperingen en maaltijden zijn hoe dan ook verkrijgbaar bij het hotel waar de laadlocatie is, want Tesla gaat er prat op dat de plaatsen waar snelladen mogelijk is een hoog voorzieningenniveau hebben.

Richting het noorden is de Supercharger in Oosterhout de dichtstbijzijnde locatie. België heeft Superchargers in Aartselaar, Machelen, Nijvel, Arlon, Gent, Heusden-Zolder, Verviers, Aalst en Lokeren.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*