Move wenst iedereen een Vrolijk Paasfeest

 

Mijn Paasrit met de V28 door de natuur van Veldhoven, Waalre en Eindhoven.

Vanuit ons hoofdkantoor in Veldhoven ben ik vertrokken om een tour te maken door Veldhoven Eindhoven en Waalre. Binnen 200 meter kon ik de openbare weg verlaten.

De schone Move voertuigen worden met plezier ontvangen in de natuurgebieden waar de bezoekers niet gestoort wensen te worden door geluid en Co2 uitstoot.

Ik werd zelfs toegejuicht door verschillende bezoekers. Ik had gekozen om op pad te gaan met onze Move Vigorous V28 scootmobiel. Deze is nu ook beschikbaar als scooter en zelfs als motor met topsnelheid van 80 km/h. (Deze mag ook met autorijbewijs bereden worden mits dit voor 2013 gehaald is). Ik koos voor de scootmobiel uitvoering omdat ik niet van plan was om met hoge snelheid te gaan rijden.  Met deze mag ik overal rijden tot 6 km/h in alle voetgangers gebieden. 30km/h op het fietspad binnen de bebouwde kom en daarbuiten 40 km/h. Je mag er zelfs 45 km/h mee rijden op de rijbaan. De v28 is uiterst geschikt als off road. Daar waar het onbegaanbaar word voor de normale scootmobiel kan je er met de v28 moeiteloos doorheen. De V28 kan vanwege het MLS systeem mee hellen in de bochten zodat de gewenste bochtsnelheid makkelijk te beheersen is. Maar ook kan de V28 een van beide voorwielen veel hoger op tillen en laten zakken dan het andere voorwiel zodat er bij oneffenheden goede grip behouden blijft. Hellingen van 20 graden kunnen vanuit stilstand moeiteloos genomen worden en met een kleine aanloop zelfs tot 25 graden. De beide remhendels bevatten zowel mechanisch bediening als een elektronische rem bediening. Dit voelt aan als een rembekrachtiging waardoor kracht zetten niet nodig is. Voor de parkeerstand vindt je in het midden van de console een derde remhendel zodat de V28 zowel schuin als rechtop vastgezet kan worden. Daardoor word ook de motoronderbreker ingeschakeld en de remmen op alle 3 de wielen.

Als ik de V28 met 5 kenmerken mag beschrijven: Revolutionair; Overal begaanbaar; Milieu vriendelijk; Uniek; Comfortabel

Elders op onze website vindt u de testrapporten van het vooraanstaande scootermagazine “Scooters & Bikes”

Hieronder vind u een paar filmpjes van mijn tour door het natuurgebied rondom onze locatie in Veldhoven. Iedereen is van harte welkom bij ons voor een testrit over de openbare weg maar ook off Road door de omliggende natuurgebieden.

Red: 3 april 2021, Toine Oosterbosch

Zie hier de professionele Video Promotie voor RTL

  • Klik hier voor meer informatie

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*