VIDEO-Met deze drone kun je vliegen zonder watervrees

Door: Tonie van Ringelestijn  www.bright.nl

De Splash Drone 3 verschijnt in twee versies. De Auto-editie is via een mobiele app te bedienen en is in staat om mensen en objecten automatisch te volgen. Hij heeft een beweegbare camera. Daarnaast is er een visserseditie met een vaste camera, die voorwerpen tot een gewicht van 1,2 kg kan dragen en loslaten. Zo kan de drone bijvoorbeeld aas uitwerpen. De drones kosten 1149 dollar (visserseditie) en 1399 dollar (Auto).

De Splash Drone 3 roept herinneringen op aan een andere drijvende drone, de gehypte Lily, die een totale flop werd. Het goede nieuws is dat de makers van de Splash het twee jaar geleden wel lukte om een waterdichte drone op de markt te brengen. Deze opvolger heeft allerlei verbeteringen gekregen op basis van de ervaringen met de eerste versie. De Splash Drone 3 is volgens de makers vanaf juli beschikbaar.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*